Padel City - tietoa meistä

Tietoa meistä

Padel City info

Padel City Oy

.

Padel City on perustettu keväällä 2021 Kouvolassa yrityksen toimitusjohtajana toimivan Kaisa Lindholmin toimesta. Kaisa haluaa olla omalta osaltaan kehittämässä kotikaupunkiaan, urheilukaupunkina tunnettua Kouvolaa ja herättää vanhan Voikkaan alueen yrityspuiston eloon tarjoamalla paikallisille - ja miksei kauempaakin tuleville - mahdollisuuden harrastaa hienoa lajia historiallisessa ympäristössä. Voikkaalle on helppo saapua koko Kouvolan alueelta. Kentät ovat parasta mahdollista laatua ja ne on tehty juuri Padel Citya varten. Lounge- ja lämmittelyalueilla lämmittelet hyvin ennen suorituksen alkua. Padel City tarjoaa upean lajin, hauskanpitoa ystävien ja lasten kanssa sekä kilpailuhenkisemmille parhaat pelit. Padel voi olla myös elämäntapa.

Padel City Oy
Jubo Padel kentät

Kentät

.

Padel Cityn viidellä kentällä riittää korkeutta. Yli 13 metriä korkeassa hallissa ei pallot osu kattoon ja korkeammatkin palautukset onnistuvat. Jubo Padel Vision -kentät ovat uuden sukupolven padelkenttiä, joissa sähköhitsattu metalliverkko on lasin kanssa samassa tasossa ilman reunoja ja metalliverkko on jatkuva kehysten välillä, mikä estää loukkaantumista. Jubo Padel Vision on esteettisen laadukas kenttä erittäin kestävillä viimeistelyillä. Kenttien valaistus toimii liiketunnistimella. Kun kävelet kentälle, valot syttyvät ja pysyvät sen jälkeen koko vuorosi ajan päällä. Näin säästämme energiaa ja toimimme vastuullisesti.

Näin saavut meille

Padel Cityn löydät osoitteesta Myllytie 10, 45910 Voikkaa

Padel City yhteystiedot

Ovet meillä on lukossa 24/7 ja varatessasi vuoron saat ovikoodin, jolla pääset 30 minuuttia ennen vuoron alkamista sisään. Opaskyltit johdattavat sinut peliareenalle tai pukuhuoneisiin. Meillä voit vaihtaa pelivarusteesi pukukopissa ennen treeniä ja käydä suihkussa treenin jälkeen. Peliareenalta löytyy myös mailojen ja pallojen vuokrauspiste sekä juoma- ja välipala-automaatti. Maksut voit suorittaa MobilePaylla.

Henkilökunta

Tavoitat henkilökuntamme sähköpostilla info@padelcity.fi tai kaisa@padelcity.fi. Henkilökuntaamme ei ole jatkuvasti paikalla, vaan erillisinä aikoina ja erilaisissa tapahtumissa. Suoritamme tiloissa säännöllistä siivousta. Puhelimitse voit kokeilla tavoittaa meitä numerosta 0406615503. Jos emme vastaan niin olemme varattuja tai pelaamassa Padelia juuri, mutta palaamme kyllä asiaan!

Valmennukset

Neuvottelemme parhaillaan valmennuksesta Padel Cityssä. Päivitämme tiedot, kun meillä on jotain virallista.

INFO
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About